Reservation
Chora, Folegandros 840 11, Greece 7:00 pm - 12:30 am +30 22860 41665

Ηομαδα μας

 
 

ManagerΒασιλης Παπακωστας

Σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του στη μεγαλύτερη και γνωστότερη βιομηχανία της Ελλάδας, τον Τουρισμό.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ελβετία, ξεκίνησε να εργάζεται σε Ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και την Ευρώπη σε διάφορες θέσεις, αποκτώντας έτσι χρήσιμες εμπειρίες και σημαντική τεχνογνωσία, ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης. Σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής πορείας του βρίσκεται στη διάσημη ανά τον κόσμο αλυσίδα εστιατορίων «Nobu Matsuhisa». Έχει επίσης εργαστεί και σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες (Hilton, Luxury Hotels of the world etc) και γαστρονομικά εστιατόρια βραβευμένα από τον οδηγό Michelin.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει και στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων «Le Monde» στην Αθήνα, όπου μοιράζεται γνώσεις και εμπειρίες με τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου. Μέσα από την πολυετή αυτή πορεία και την αγάπη που απέκτησε πλέον για το χώρο της εστίασης και το καλό φαγητό, καθώς και το όραμα του για την ανάπτυξη και εξέλιξη της Ελληνικής γαστρονομίας, τον οδήγησαν στη δημιουργία του «Βlue Cuisine», ενός ελληνικού δημιουργικού εστιατορίου.

ManagerΝικος Παπακωστας

Ο Νίκος Παπακώστας γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός, και παράλληλα με τις σπουδές του άρχισε να απασχολείται στο χώρο του bar και της εστίασης. Η δημιουργικότητα που προσφέρει η απασχόληση σε αυτούς τους τομείς, οι εμπειρίες και η γνώση που αποκόμιζε με την πάροδο των χρόνων, είχαν ως αποτέλεσμα την απόφασή του να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό το επάγγελμα το οποίο με είχε γοητευτεί.

Μαθαίνοντας όλο και περισσότερο το χώρο, το όνειρό του να δημιουργήσει κάτι δικό του μεγάλωνε μέσα του και αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης και έχοντας αποκομίσει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδα αισθάνθηκε πλέον έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία ενός εστιατορίου, με αρωγό την πολύτιμη συμβολή του αδερφού του Βασίλη.
Έτσι, γεννήθηκε το πρώτο τους εγχείρημα, το «Βlue Cuisine» στο πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου.

Φωτογραφιες

TableBooking