Σκοπός του μενού είναι η επιλογή πρώτων υλών από τη θάλασσα, τα νησιά του Αιγαίου αλλά και της ευρύτερης ελληνικής επικράτειας, η αξιοποίηση τους τόσο μέσα από την αναδόμηση των παραδοσιακών συνταγών, όσο και με τη δημιουργία νέων με κλασικές αλλά και σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μοναδικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα και αποστάγματα που συνοδεύουν το φαγητό του Blue Cuisine, προσφέρονται με μοναδική εξυπηρέτηση και ελληνική φιλοξενία.
Η ιδέα για κάτι ξεχωριστό στο νησί, μας έκανε να πάρουμε την απόφαση και να δημιουργήσουμε το Blue Cuisine βασιζόμενοι στις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη μας για το φαγητό.